politikaVilág

Háborúról, békéről, a magyar nemzet küldetéséről

Interjút adott a miniszterelnök Tucker Carlsonnak

A harmadik világháború veszélyére figyelmeztetett és mielőbbi békét sürgetett az orosz-ukrán háborúban Orbán Viktor miniszterelnök a Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott interjúban, amely közép-európai idő szerint augusztus 30-án, szerda hajnalban jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán.

Már több mint 111 millióan látták azt az interjút, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlsonnak adott – szúrta ki a Mandiner. Ezzel az Elon Musk közösségi oldalán elindított műsor 20 adásából a magyar miniszterelnöké a harmadik legnagyobb nézettség, csak a több mint 120 millió nézőt összegyűjtő első adást és Carlson Donald Trumppal készített interjúját látták többen. A volt elnökkel készült beszélgetés már több mint 263 millió nézőnél jár – írta a Magyar Nemzet augusztus 31-én.

Fotó: Gage Skidmore (2022)

Tucker Carlson (1969) népszerű műsorvezető, paleokonzervatív amerikai szerkesztő, jelentős médiaszemélyiség az Amerikai Egyesült Államokban. 2016 és 2023 között a Fox News Tucker Carlson Tonight politikai műsorának műsorvezetője. 2000 és 2005 között a CNN-nek dolgozott. 2006-tól a Demokrata Pártot támogatta. 2009-től a Fox Newsnál dolgozik, ahol 2016. november 16-tól a Tucker Carlson Tonight című műsor házigazdája volt. 2020-tól a Republikánus Párt támogatója.


A magyar miniszterelnök beszélt arról is: meg kellene állapodni az oroszokkal egy új biztonsági architektúráról, hogy „biztonságot és szuverenitást biztosítsunk Ukrajnának”, de nem NATO-tagságot.

A Tucker Carlson által készített interjú teljes hosszúságában, magyar felirattal itt megtekinthető:

Azt interjúnak komoly visszhangja van világszerte. Kétségtelen, hogy sokan rajonganak, sokan kritizálják Orbánt, de annyi biztos, hogy a ő ma a világ egyik legtapasztaltabb politikusa, tisztánlátása pedig megkérdőjelezhetetlen.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb