ÉletmódÜzlet

Álcázza magát eredeti eszközökkel, védekezzen stílszerűen!

Bővül a SZEKLER T-SHIRTS árukínálata

Miközben a pandémia idején is tarolnak/ tarhálnak a multik, alig van lehetőségük a helyi termelőknek, hogy piachoz és lélegzethez jussanak. Ma a székely ember is arra kényszerül, hogy kozmopolita egyen-maszkokat öltsön. A SZEKLER T-SHIRTS kreatív csapata azonban mindent megtesz az eredeti viseletdarabokért.

A stílusos székely maszk a közösséget is védi, hiszen ebben a széteső világban jelzi az együvé tartozást.

Fő az egészség. Még főbb a székelyek immunitása. Megmaradni csak együtt lehet, főleg akkor, ha hasznos és praktikus szimbólumaink is védenek.

Keressen minket bizalommal!

Írásunk hamarosan frissül! Mutatjuk a legújabb termékek listáját.

Ez nemcsak reklámhely, hanem egyben valós piactér is.

Rendeléseket felveszünk és teljesítünk a muhely@inkdependent.ro, szikszaierr@gmail.com villámposta-címeken.

Egy – mosható és közegészségügyi szempontból bevizsgált – maszk ára 15 lej. Átvehető személyesen, illetve egyeztetés alapján bármely megjelölt helyszínen Székelyudvarhelyen, vagy annak közvetlen környezetében.

Szükség esetén postai úton, esetleg futárszolgálattal – a kedves megrendelő által vállalt költség ellenében – a világ bármely pontjára elküldi a gyártó, aki arra kéri a leendő vásárlókat, hogy ne halmozzák fel fölöslegesen ezt a terméket, hadd jusson a praktikus eszközből mindenkinek.

Ha család vagy munkaközösség részére rendelnek, akkor igyekezzenek egyedi darabokat kérni, hogy mindenki könnyen megtalálja a magáét, hiszen igen széles a minta- és a színkombinációk spektruma.

A SZEKLER T-SHIRTS segít nekünk túlélni és megmaradni. Portékáink a nyájimunitás hasznos eszközei valós és átvitt értelemben egyaránt.

(X)

A soron következő fantáziadús termék. Majd, ha nyár lesz espanolviagra.net. Most tél van és jönnek az ünnepek! Ha már így jártunk, s ilyen kellékre van szükségünk, lepjük meg szeretteinket SZEKLER T-SHIRTS-maszkkal! Valóban hasznos ajándék.

 

 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb