ÉtelKultúraSzékelyföldSzépirodalom

Farkaslaka – Írók Hete III., harmadik nap

A szerdai eseményekről

A meghirdetett program szerint, 18:00 órától kezdődően Puskás István volt a rendezvénysorozat vendége. A szerző  új regénye Nagy Koppány Zsolt szerkesztő szerint felkavaró olvasmány: a magyar történelem vészterhes időszakait veszi sorba, és mindegyik sorstragédia közepette a védtelen, békében élni akaró kisembert vizsgálja, akinek minden korban, minden világ- és nemzetégésben csupán egyetlen vágya van – túlélni a pusztulást, a háborút anélkül, hogy ember voltából kivetkőzne, és visszatérni asszonyához, aki otthon vár rá.

Lőrincz L. Lajos felvétele

Puskás István 1967-ben született Marosvásárhelyen, 1990 óta Székelyudvarhelyen él, ahol – bár alapszakmája szerint közgazdász és könyvelőirodát vezet – minden fontosabb kulturális eseményen, könyvbemutatón ott ül a hallgatóság soraiban, három éve megírta első, Száz című regényét (2021), amelyet – bizonyítandó tehetségét és kitartását – sorban másik három megjelent munkája követte.

Az Írók Hete III. további programjairól ITT értesülhet!

A rendezvénysorozat idején a programot befogadó Kotyogó Étteremben rovábbra is rendelhető és fogyasztható az hét fogás, amelyeket jeles élő és klasszikus irodalmi személyiségek közlései, illetve a kutatások alapján állított össze a séf és a kezdeményező.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb