CivilszféraKultúra

„Szemet-szemé(r)t” – pályázat tematikus tárlatra

Milyen jövőt termel a jelen?

Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ, Kovászna Város Önkormányzatával, a Kovászna Városi Művelődési Házzal, a kovásznai Kádár László Képtárral és a Kőrösi Csoma Sándor Közművelődési Egyesülettel együttműködésben, „Szemet-szemé(r)t” címmel képzőművészeti pályázatot hirdet.

A beérkező munkákat két forduló során bírálja el egy háromtagú szakmai zsűri: Vécsi Nagy Zoltán művészettörténész, Kányádi Irene művészettörténész, a Partiumi Keresztény Egyetem előadótanára és Dimény András képzőművész.

Jelen kiírás a fogyasztói társadalmunk által kitermelt társadalmi és ökológiai katasztrófa aktuális és jövőbeli helyzetére reflektál. A hazai és nemzetközi művészeti szcéna már régóta reagál az egyre növekvő globális problémákra, az ökológiai krízisre, viszont a téma aktualitása úgy globális, mint lokális szinten – sajnos – napjainkban sem veszített erejéből.

Az adatlap megtalálható a Kovászna Megyei Művelődési Központ honlapján vagy facebook oldalán, illetve közvetlenül kitölthető ITT.

www.kultkov.ro

Az online adatlap kitöltését követően kérjük küldjék be a mű digitális reprodukcióját a cultcovasna@gmail.com villámposta címre 2022. március 11., 12:00 (UTC+2) óráig. A késve érkezett vagy a kiírásnak nem megfelelő alkotásokat nem tudjuk figyelembe venni.

 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb