GazdaságRománia

GastroPan 2022.

Kiállítás és pékipari seregszemle

A sütő-, cukrász- és vendéglátóipar újdonságait és tehetségeit népszerűsítő legrangosabb versenyekre a GastroPan szakmai kiállítás alkalmával kerül sor, 2022. április 3-5 között, Brassóban. A GastroPan versenyeire a legjobb romániai pékek, cukrászok és szakácsok neveznek be, akik országos és nemzetközi szinten elismert szakmai zsűri előtt csillogtathatják meg tudásukat.

A GastroPan kiállításon átadják 2022 Év Tortája és 2022 Év Kenyere díjakat

A versenyekre 2022. március 10-ig lehet jelentkezni.

Amellett, hogy a szakmai fejlődést támogatják, a GastroPan versenyei évente újdonságokkal gazdagítják a romániai piacot, növelik az ipar vállalkozásainak versenyképességét, és népszerűsítik a sütőipari, cukrászati, közétkeztetési és vendéglátóipari vállalkozásokat. A szervezők számos trófeával, diplomával és medállal jutalmazzák a versenyzők által nyújtott teljesítményt, míg azokat a vállalkozásokat, amelyek képviseletében a versenyzők beneveztek, a szakmai sajtóban és más, a kiállításról tudósító sajtóban népszerűsítik.

A GastroPan versenyei újragondolt régi tortákkal, cukorpasztából készült művészi alkotásokkal és hagyományos húsvéti termékekkel várják a látogatókat.

CUKRÁSZ KATEGÓRIA │2022. április 3│A Cukrász kategóriába benevezett cukrászok már készítik, tökéletesítik receptjeiket a 2022 Év Tortája díj elnyeréséhez. Eredeti, kreatív és ízletes tortákat kell bemutatniuk a nemzetközi szakmai zsűrinek. Az Év Tortája versenyszám tematikája: „Újragondolt régi torták”. A cukrászművészek a Művészi Alkotás Cukorpasztából versenyszámban mutathatják meg tudásukat. Ebben a versenyszámban a versenyzők teret engedhetnek kreativitásuknak és fantáziájuknak, a tematika „A jövő a modern curkászművész szemében” lesz.

PÉK KATEGÓRIA│2022. április 4│Idén is mind a kézműves, mind az ipari pékségeknek megadatik a lehetőség, hogy elnyerjék Az Év Kenyere trófeát ki-ki a maga versenykategóriájában, a napi kenyértermelés mennyiségének és módjának függvényében.

Két külön versenykategóriában lehet jelentkezni a díj elnyeréséért: kézműves és ipari módon készült kenyerek kategóriáiban. Szintén a Pék kategóriában a versenyzők összemérhetik tudásukat a legjobb péksütemény elkészítésével. Ebben a versenyszámban az idei tematika: Románia különböző régióiban jellegzetes hagyományos húsvéti termékek.

GASZTRONÓMIAI KATEGÓRIA │2022. április 5│A szakácsok egyénileg vagy csapatban is részt vehetnek a Kulináris fogások versenyszámban, amelyben ünnepi tálakat, hagyományos román ételeket, vegetáriánus fogásokat, finger food falatkákat és gurmé menüket készítenek.

A beszállítóknak lehetőségük van kiállítóként részt venni a GastroPan 2022 kiállításon

A GastroPan 2022 kiállításon kiállítani kívánó pék-, cukrász-, fagylalt- és vendéglátóipari beszállítók a +40733-313.043-as telefonszámon és/vagy az info@gastropan.ro e-mail címen kérhetnek bővebb információkat.

Az esemény további részleteiért és a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért kérik, hogy látogassonnak el a www.gastropan.ro honlapra.

Amennyiben Ön szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazója, és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2022-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: +40733-313.043, info@gastropan.ro

Élő Székelyföld Munkacsoport

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb