képzőművészetKultúra

Sepsiszentgyörgy – Önismereti műhelymunka

Az EMűK programjai

A DÉJÀ VU – II. Erdélyi Kortárs Képzőművészeti Seregszemle lassan a végéhez közeledik, azonban mielőtt a kiállítás bezárulna az Erdélyi Művészeti Központ (EMűK) még számos eseménnyel szeretné meglepni az érdeklődőket.

Október 12-én, csütörtökön, 17 órától, ÖNISMERETI MŰHELYMUNKÁRA várják a kiállító művészekkel azonos korú, azaz 50 és 20 év közötti felnőtteket. A foglalkozás keretében a részvevők érzelmeiknek a festészet műfajában való kifejezését sajátíthatják el Kolumbán Hanna vizuális művész vezetésével;
Október 14-én, szombaton, 11 órától újabb alkotóműhely lesz gyerekek számára; a szintén Kolumbán Hanna által tartott VIRÁGBOGÁR című foglalkozás ezúttal a 6 és 13 év közötti gyerekeknek szól; a legkisebbek termésekből, virágszirmokból és levelekből alkothatják meg saját csodabogarukat a természetművészethez kapcsolódva;
október 16-án, hétfőn, 17 órától a szemle záróeseményeként két kiállító művész mutatkozik be; Bács Emese (sz. 1978, Brassó) festőművész Budapestről jön el Sepsiszentgyörgyre felvázolni pályája alakulását, Tamás Attila (sz. 1977, Kőhalom) pedig Alsórákosról utazik ide, hogy sejtelmes szobrairól beszéljen; az eseményre a 3. emeleti kiállítótérben kerül sor.

Minden rendezvényre ingyenes a belépés. A két műhelymunka regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a (+4) 0736-350376-os telefonszámon, illetve az emuksepsi@gmail.com e-mail címen fogadnak.

A DÉJA VU – II. Erdélyi Kortárs Képzőművészeti Seregszemle jövő péntekig, 2023. október 20-ig látogatható.

Az EMűK közlése nyomán

Erdélyi Művészeti Központ

Olt u. 2,
520027 – Sepsiszentgyörgy

www.emuk.ro

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb