CivilszféraÉlet-mód

Ismét útra kelnek az Angyalok a Mezőségen

Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány felhívása

Tegyük együtt szebbé az erdélyi szórványban élő nehéz sorsú magyar idős emberek, gyerekek és családok karácsonyát! Sokkal nehezebb lesz, a mindenkit sújtó gazdasági problémák, a közelben zajló háború és még rengeteg más eddig elképzelhetetlennek hitt rideg valóság miatt – írják az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány (EMKA) aktivistái.

Főként azoknak a rászorulóknak sokkalta nehezebbek a mindennapok, akiken segíteni szeretnénk. Pedig ők ott vannak, és várnak. Várják a szeretetet hozó Angyalokat. Ha hagyjuk a gyökereket kiszáradni, elpusztulnak a fák koronái is. Vigyázzunk egymásra. Segítsük az magányos idős embereket, nehézsorsú gyerekeket, családokat.

Immár tizenhárom esztendeje minden decemberben tartós élelmiszerrel, karácsonyi ajándékokkal, játékokkal és sok-sok szeretettel járják be a mezőségi magyar szórvány és Székelyföld legeldugottabb falvait. Több tucat önkéntesük kitartásának hála, eddig mindenhová el tudtak jutni, ahová tervezték, és személyesen adták át a szeretetetcsomagokat.

Bármilyen javaslatot, érdeklődést várnak szeretettel az alapitvany@erdelyimagyarok.com címen. A pénzbeli támogatásukat pedig várják a megadott számlaszámra: EMKA (Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány), 10700488-66317874-51100005 HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005 SWIFT/BIC: CIBHHUHB.

Köszönettel az Angyalok nevében!

 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb