CivilszféraErdélyKárpát-medenceSzékelyföld

EMKA – „Iskolatáska Erdélybe”

Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány felhívása

Ebben az évben szeptember elején kezdődik az iskola Erdélyben is. Több mint évtizedes gyakorlatát követve, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány (EMKA) ismét megszervezi az „Iskolatáska Erdélybe” nevű jótékonysági akciót.

Az EMKA – lelkes magánemberek, vállalkozások és civilszervezetek jóvoltából – immár tizenkét éve rendszeresen juttatja el a székelyföldi és erdélyi hátrányos helyzetű kisiskolások számára azokat a tanfelszeléseket, adományokat, amelyek valamelyest könnyebbé, hatékonyabbá, boldogabbá teszik számukra a tanulást.

Ez az év kissé nehezebb mindenkinek, de közösen sokat tehetünk – írják az EMKA munkatársai – , s épp ezért van szükség az Önök segítségére.

Támogatásokat, felajánlásokat az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány számlájára várnak: EMKA, SWIFT/BIC: CIBHHUHB, 10700488-66317874-51100005, CIB Bank Zrt., vagy PayPal PayPal.Me/erdelyimagyarok.

Esetleges tárgyi vagy egyéb konkrét és hasznos felajánlásokat a szervezet önkéteseivel lehet a napokban egyeztetni.

A pénzadományaikból új, jó minőségű tanszerekből tudnak összeállítani életkornak és szükségletnek megfelelő, kézzelfogható segítséget (füzetek, írószerek, körző, vonalzó, ecset, festék, tolltartó, illetve egyéb iskolai segédeszközök és készségfejlesztő eszközök). Mivel üres gyomorral tanulni sem lehet, a gyermekotthonok lakói számára tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket is vásárolnának.

Az EMKA közlése nyomán

Kapcsolódó

Az EMKA közvetlen elérhetőségei ITT találhatók!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb