CivilszféraÉtelJátékjótékonyságVidék

Útra kelnek az Angyalok!

Az EMKA 2022. évi karácsonyi akciója

Tegyük szebbé az erdélyi szórványban élő nehéz sorsú magyar idős emberek, gyermekek karácsonyát! Sokkal nehezebb az életünk a mindenkit sújtó gazdasági problémák, a közelben zajló háború és még rengeteg más, eddig elképzelhetetlennek tűnő jelenség közepette…

„Főként azoknak a rászorulóknak sokkalta nehezebbek a mindennapjaik, akiken segíteni szeretnénk. Pedig ők ott vannak, és várnak. Várják a szeretet hozó Angyalokat”- írják az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány aktivistái.

Útra kelnek az Angyalok, adjanak szárnyakat nekik!

Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány (EMKA) számlaszáma: 10700488-66317874-51100005, SWIFT/BIC: CIBHHUHB (CIB Bank Zrt.), vagy PayPal: PayPal.Me/erdelyimagyarok

Ha hagyjuk a gyökereket kiszáradni, elpusztulnak a fák koronái is. Vigyázzunk egymásra. Segítsük az magányos idős embereket, nehézsorsú gyerekeket, családokat.

„Tizenkét esztendeje annak, hogy minden decemberben tartós élelmiszerrel, apró karácsonyi ajándékokkal, játékokkal és sok-sok szeretettel járjuk be a mezőségi magyar szórvány és a Székelyföld legeldugottabb falvait. Több tucat önkéntesünk kitartásának hála, eddig mindenhová el tudtunk jutni, és személyesen adtuk át csomagjainkat.”

Bármilyen javaslatot, érdeklődést sok szeretettel várnak az alapitvany@erdelyimagyarok.com címen. A támogatásokat pedig a megadott számlaszámon fogadják.

Az EMKA közlése nyomán

 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb