ÉletmódKárpát-medenceSzékelyföld

A vándorbölcső-program örömszerző hozadékai

Gyarapodó magyarság

Manapság mindenhonnan csak a rossz hírek zúdulnak ránk. Nemrég jelent meg egy statisztikai összefoglaló arról, hogy tavaly is fogyott a magyarság. Erdélyben is. Arról nem találtam adatot, hogy az abortuszok száma miként alakult.? Néhány napja arról is olvastam, hogy 2050-re a Kárpát-medencében a m agyarság száma 9 millió alá fog csökkenni. Minden előrejlzés csak a rosszról szól.

Akkor miért is vagyunk ezen a világon?

Szerintem azért, hogy jobbá tegyük. Ki-ki a lehetőségei és tehetsége szerint. Ez a mostani világhelyzet is azt üzeni, hogy változzunk, változtassunk és mindenek előtt legyünk jobbak. A jövőnket mi is alakítjuk. Azzal, ahogyan élünk, ahogyan neveljük a gyermekeinket, ahogyan bízunk Istenben.

Én hiszek abban, hogy a magyarságnak, mint népnek küldetése van, és hiszek a megmaradásunkban is.

A kollektív HIT felülírhat bármilyen statisztikai előrejelzést. Ezt kellene minél többen megértsék.

Tegnap nagy öröm ért, hiszen évek óta imádkozom a kápolnában egy olyan háromgyermekes asszonykáért, aki szeretne egy negyedik gyermeket. Ez az érzés, ez a vágy akkor fogalmazódott meg benne, amikor részt vett egy adventi bölcsőátadáson. Azóta kéri folyamatosan ezt a legnagyobb ajándékot és most megkapta. Erről tudósít az alábbi levélben, amit szeretettel osztok meg az Ő beleegyezésével. A baba világra jöveteléig naponta imádkozni fogok érte a kápolnában…

A legszebb magyar bevállalás a bőséges gyermekáldás!

Sepsiszéki Nagy Balázs

„Akinek van Istene, és megvan mindene, nem rendelkezik többel, mint az az ember, akinek csak Istene van.” (C.S. Lewis)

VÁNDORBÖLCSŐ-PROGRAM

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb