Publicisztika

A kutya is jó dolgában szokott megveszni – avagy: Európa hanyatlása

Bálint Elemér Imre publicisztikája

Igen. Társadalmi válságot él az öreg kontinens. A magyar kormány a természetes biológiai nevelés megvédésének érdekében kénytelen volt törvényt alkotni, mert a beteg Európa öntörvényűen megtámadta már a normalitást a természet rendje ellen, mellőzve minden alapelvet. Sötétzöld és szivárványszínű, eszement és szabadelvű politikusok és kultúrharcosok asszisztálnak a globalista gazdasági háttérerők törekvéseihez.

Bálint Elemér Imre mérnök, Oroszhegy község polgármestere
Már nem elég a fogyasztói társadalmakból kisajtolt extraprofit, összeomlás kell, hogy az újrakezdés majdani folyamatát nyúzva megteremthessék a hozamot. Nem ágyukkal, nem hajónaszádokkal operálnak, az emberi értelmet manipulálják, rombolják. Veszélyes, mert globális.
Ezzel a törvénnyel Magyarország elhúzta a lakmuszpapírt a Nyugat előtt. A papíron brutális a szivárványszínű reakció. Most már ki merem jelenteni, hogy Európa civilizációs válságban van. Elszemélytelenedik.
Fotó: Unsplash/Mercedes Mehling
Ráth-Végh István “Az emberi butaság “ trilógiájának első kötetéhez – Az emberi butaság kultúrtörténetéhez szolgálnak újabb kuriózumokkal. Néha beleolvasok a könyvbe, nem egyszer már megtörtént a történelem folyamán, hogy hasonló helyzetekben az emberiség dőzsölésből forradalmak árán alapértékeihez visszatérve, megvilágosodott.
Drukkolok a jövő nemzedéknek, hogy ne így legyen. De ha így lesz, hát legfeljebb Ráth-Végh István táblabíró uram könyvéhez valaki megír egy újabb fejezetet.
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb