KultúraTörténelem

Így lettünk magyarok – családi történelemkönyv

Charta XXI.

Közeledik a karácsony, amikor egyszerre akarunk kedvesek és hasznosak lenni egymás számára. Ha még nem tudja, mit tenne az ismerősöknek a fa alá, ismét örömmel ajánlja a Charta XXI. az Így lettünk magyarok! című történelmi kiadványát! Könnyen befogadható, gyereknyelven írt könyv, melyben beszélgetős hangvétellel és gyönyörű illusztrációkkal vesszük végig a magyar történelmet a kezdetektől egész tegnapig.

Itt bele is lehet tekinteni az egyik fejezetbe: www.igylettunkmagyarok.hu

Hogy még nagyobb legyen a vásárlási kedv, 2023. november 16-tól az év végéig, azaz 2023. december 31-ig 6.990 forint helyett 5.500 forintért rendelhető.

Tartár-ártás, pápák a pácban, viccelemzés és QR-kódok, családi beszélgetős kérdések – egy kattintásra a karácsonyfától!

Szeretettel várjuk érdeklődését! Rendelését erre a linkre  kattintva küldheti el ITT!

A könyv fő célja a fiatalabb korosztály megerősítése a közös történelmi gyökereinkben, felidézve azokat a történeteket, személyeket és folyamatokat, amelyek kulcsfontosságúak voltak abban, ahogy itt és most együtt élünk a Kárpát-medencében – és mindenhol máshol. A könyv viszont nem csak fiataloknak szól, hanem mindenkinek, akinek van kedve közvetlen stílusú írások és igényes illusztrációk segítségével felidézni a magyar történelem állomásait.

A Charta XXI. közlése nyomán

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb