CivilszféraÉlet-módÉtelGazdaságKultúra

Arad – GastroPan Kiállítás

A szakma krémje találkozik

A GastroPan nemzetközi kiállítás 12. kiadására az aradi Expo Arad kiállítóközpontban kerül sor 2021. szeptember 21-23 között. A kiállítók által bemutatott technológiákon túl, az idei GastroPan fő attrakcióját a szakmai versenyek fogják képezni, amelyek során a legkiválóbb, legtehetségesebb szakemberek mérik össze tudásukat az ország minden részéről.

A három fő versenykategória: pék- és sütőipar, cukrászat és gasztronómia hét alkategóriát foglal magában, és nemcsak az új tehetségek felfedezését célozza, hanem az egyes válallkozások promoválását és a legjobb termékek díjazására is kiváló alkalmat biztosít.

Az „Év kenyere” és az „Év tortája” minden bizonnyal idén is a legnépszerűbb versenykategóriák lesznek. A versenyzők hét külön kategóriában mérhetik össze tehetségüket, művészi érzéküket, innovatív készségeiket és szakmaiságukat. A győztesek jutalma nem csupán a trófeák, kupák és érmek sokaságából tevődik össze, hanem egy páratlan lehetőséget nyújt hogy a résztvevők népszerűséget, ismeretséget szerezzenek a szakmában.

GastroPan versenykategóriák és alkategóriák

A kiállítás első napján, szeptember 21-én a cukrászati versenyek kapják a főszerepet. Az „Év tortája” trófea elnyeréséhez a versenyzőknek egy őshonos gyümölcsök felhasználásával készített tortát kell megalkotni, amely egyszerre látványos, kreatív és ízletes. A cukrászművészek és tortadíszítők a cukorpasztából készített művészeti alkotás kategóriában versenyezhetnek, amelynek tematikája: „A világ csodái”.

A pék-és sütőipari versenyre szánt nap szeptember 22. Az „Év kenyere” trófea megszerzésére, két kategóriában is lehetőséget kapnak a szakemberek: Kézműves valamint ipari termelés kategóriában. A két kategória a gyártott mennyiség és alkalmazott gyártási technológia szempontjából is határozottan elkülöníthető egymástól. Ugyanebben a versenyszegmensben a résztvevők gyerekek számára készített gluténmentes péksütemények készítésében is megmutathatják rátermettségüket.

A kulináris versenyek napja szeptember 23-án lesz. A séfek egyénileg vagy csapatban is versenyezhetnek, a feladat egy ünnepi hidegtál, egy tradicionális román fogás, egy vegán alapú készítmény és egy gourmet menü megalkotása lesz.

A gyártó-, termékforgalmazó- és szolgáltató-cégek, amelyek a cukrászat, pék-, sütő- vagy vendéglátóipar bármely szegmensében érdekeltek, lehetőséget kapnak a versenyek szponzoraiként együttműködni a szervezőkkel.

Kapcsolat

+40 266 219 392 | +40 733 313 042 | +40 733 313 043 | info@gastropan.ro

A GastroPan kiállítás szeptember 21-23 között várja látogatóit 10:00 – 18:00 óra között. A belépés meghívóval történik vagy belépési űrlappal amely ingyenesen letölthető a www.gastropan.ro oldalról. Érvényben maradnak a 2020-ra kiadott GastroPan meghívók és belépők is.

A PanGastro Egyesület közlése nyomán

FRISSÍTVE

A sütőipar krémje találkozott

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb