CivilszféraKultúraSzékelyföld

Négy napos az Egyfeszt 2022

Bemutatkozik a Gyergyói-medence

Az Egyfeszt a zene és a kultúra színes kavalkádja. Az a hely, ahol a hagyomány és a modernség ötvöződik. A fesztivál zenei palettáján rengeteg műfaj képviselteti magát és magába foglalja a legismertebb hazai és nemzetközi előadókat, de a népzene és a táncház sem marad ki a programból. Az irodalom és színház szerelmesei könyvbemutatók, kerekasztal-beszélgetések és előadások beláthatatlan soraiból válogathatnak, míg a a gasztro-utcában a Gyergyói-medence hagyományos ízeibe kóstolhatunk bele.

Természetesen a gyerekeknek is számos lehetőségük lesz kikapcsolódni az Egyfeszten, hiszen fontos, hogy a legkisebb fesztiválozók is megtalálják a számukra legmegfelelőbb foglalkozást.

A kulturális programok mellett a környék mesebelisége is megcsodálható olyan programkülönlegességek által, mint a az alternatív hegymászó útvonal (via ferrata), a medveles és a siklórepülés.

A szervezők célja, hogy (ismét) megkeressék Gyergyó helyét a Kárpát-medence kulturális-turisztikai térképén, és visszahelyezzék az őt megillető pozícióba.

www.egyfeszt.ro.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb