Közélet

Elfoglalta hivatalát Bögöz polgármestere

A tanács tagjai is letették az esküt

Tegnap délelőtt Bögöz község tanácsának tagjai letették a hivatali esküt, ezúttal iktatták be tisztségébe az új polgármestert, Ülkei Zoltánt.

Kovács Rozália jegyző jelenlétében zajlott tegnap az ünnepélyes eskütétel: a nyolc település közigazgatásáért felelős testület tizenegy tagja személyesen, egyikük pedig online fogadta meg, hogy a legjobb tudása szerint, az ország Alkotmányát betartva Bögöz község lakóinak jólétét és érdekeit szolgálják… Tovább

Nagyálmos Ildikó/ Hargita Népe


Országszerte ezekben a napokban – ahogy a helyzet lehetővé teszi – zajlik az újonnan megválasztott önkormányzati képviselők és a polgármesterek beiktatása. Mi Bögöz községben követtük az ünnepélyes eskütételt.

Pártállásra való tekintet nélkül kívánunk jó munkát, egészséget, kitartást mindenkinek!

A bögözi polgármesteri hivatal épülete – Simó Márton felvételei
Fokozott elővigyázatossággal, a kellő távolságot betartva gyülekeztek az önkormányzat udvarán a megválasztott tisztségviselők és a sajtó képviselői

A címkép kedvéért aztán felkértük Ülkei Zoltánt egy maszk nélküli portré készítésére is

 

A községben regisztrált megbetegedések miatt a hivatalban szünetel ugyan az ügyfélfogadás, de az érdemi munka máris elkezdődött. A megkezdett beruházásokat, a kezdeményezéseket folytatni kell, és a nehéz körülmények ellenére is kötelező szőni az új terveket. Ülkei Zoltán, az újonnan kinevezett polgármester máris a mélyvízben érezheti magát.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb